Kategoria ogłoszenia: | przetarg zapytanie ofertowe - Polska |
---|---|
Data dodania oferty: | 2019-01-08 |
Przedmiot ogłoszenia: | Dostawa świeżych produktów niezbędnych do realizacji warsztatów kulinarno- edukacyjnych |
Organizator: | Śląski Uniwersytet Medyczny w Katowicach |
Adres: | ul. Poniatowskiego 15;, 40-055 Katowice |
Województwo / powiat: |
śląskie, pow. Katowice |
Państwo: | Polska |
Telefon / fax: | tel. 32 208 35 06, fax. 32 208 35 89 |
E-mail: | eforys@sum.edu.pl |
Opis: | Przedmiotem zapytania ofertowego jest dostawa świeżych produktów niezbędnych do realizacji warsztatów kulinarno- edukacyjnych w ramach projektu ,,Kolorowo znaczy zdrowo". 4. Opis przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów zgodnie z niżej wymienioną specyfikacją asortymentową: Lp Nazwa towaru Ilość 1 Masło extra 1 szt 2 Ser śniadaniowy/kanapkowy naturalny 250g 1 szt 3 Jogurt naturalny gęsty 400ml 5 szt 4 Mleko 3,2 karton 1l 1 szt 5 Jaja ściółkowe 10 szt 1 op 6 Szynka konserwowa w plastrach 200g 1 op 7 Ser żółty w plastrach 200g 1 op 8 Filet z piersi kurczaka 1000g 1 op 9 Pomidory śliwkowe 1 kg 1 op 10 Pomidorki koktajlowe małe 250g 2 op 11 Ogórek zielony długi 2 szt 12 Papryka czerwona 2 szt 13 Papryka żółta 2 szt 14 Koperek pęczek 3 szt 15 Szczypiorek pęczek 1 szt 16 Sałata lodowa 2 szt 17 Sałata strzępiasta ozdobna 2 szt 18 Rzodkiew pęczek 2 szt 19 Jabłko 1kg 2 op 20 Kiwi 5 szt 21 Banany 2 kg 22 Winogrona czerwone 0,5 kg 23 Pomarańcze w siatce 1000g 1 op 24 Cytryny w siatce 500g 1 op 25 Melon galia 1 szt 26 Łosoś norweski wędzony 100g 1 szt 27 Oregano doniczka 2 szt 28 Pietruszka doniczka 2 szt 29 Drożdże kostka 100g 1 szt 30 Chleb tostowy pszenny 500g 1 szt 31 Jarmuż 500g 1 szt 32 Woda mineralna niegazowana 1,5l 2 szt 33 Śmietana kremówka 1000ml 1 szt 34 Sok marchewkowy w kartonie 1l 1 op 35 Sok jabłkowy 1l 1 op 36 Czekolada gorzka 100g 2 szt 37 Maliny mrożone 300g 1 szt 38 Czekolada biała 100g 2 szt 39 Mleczko kokosowe 400g 1 szt 40 Cukier waniliowy 1 szt 41 Mango puree 1 szt 42 Przyprawa do sałatek 1 szt 43 Mieszanka sałat 1 op 44 Bazylia doniczka 1 szt 45 Sok marchewkowy jednodniowy 330ml 4 szt Dostarczane produkty muszą być najwyższej jakości, z ważnym terminem do spożycia. |
Miejsce i termin składania ofert: |
5. Termin składania ofert: 1) Termin składania ofert upływa 10.01.2019 r. 2) Oferty należy złożyć w wersji elektronicznej na adres mailowy: eforys@sum.edu.pl 3) Oferty, które wpłyną po terminie składania ofert nie zostaną uwzględnione. 4) Oferta winna być sporządzona według wzoru stanowiącego załącznik nr 1 do niniejszego Zapytania ofertowego |
Termin składania: | 2019-01-10 |
Miejsce i termin realizacji: | 3. Termin realizacji zamówienia: Dostawa świeżych produktów nastąpi na podstawie wystosowanego zamówienia do Wykonawcy. Wykonawca dostarczy świeże produkty w dniu 14.01.2019 r. do godziny 10.00 |
Wymagania: | 6. Kryteria oceny ofert: Przy ocenie ofert Zamawiający weźmie pod uwagę cenę świeżych produktów. W postępowaniu wybrana zostanie oferta z najniższą ceną. 7. Zakaz powiązań osobowych i kapitałowych: Zgodnie z ,,Wytycznymi w zakresie kwalifikowalności wydatków w ramach Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego, Europejskiego Funduszu Społecznego oraz Funduszu Spójności na lata 2014 - 2020" oraz punktem 6.5.2. ,,Zasada Konkurencyjności" pkt 3 ,,Przez powiązania kapitałowe lub osobowe rozumie się wzajemne powiązania między beneficjentem lub osobami upoważnionymi do zaciągania zobowiązań w imieniu beneficjenta lub osobami wykonującymi w imieniu beneficjenta czynności związane z przeprowadzeniem procedury wyboru wykonawcy a wykonawcą, polegające w szczególności na: a) uczestniczeniu w spółce jako wspólnik spółki cywilnej lub spółki osobowej, b) posiadaniu co najmniej 10% udziałów lub akcji, o ile niższy próg nie wynika z przepisów prawa lub nie został określony przez IZ w wytycznych programowych, c) pełnieniu funkcji członka organu nadzorczego lub zarządzającego, prokurenta, pełnomocnika, d) pozostawaniu w związku małżeńskim, w stosunku pokrewieństwa lub powinowactwa w linii prostej, pokrewieństwa drugiego stopnia lub powinowactwa drugiego stopnia w linii bocznej lub w stosunku przysposobienia, opieki lub kurateli. W przypadku, gdy instytucja będąca stroną umowy o dofinansowanie stwierdzi udzielenie zamówienia podmiotowi powiązanemu w sposób inny, niż wskazane w lit. a-d, jest zobowiązana przed wezwaniem do zwrotu środków wykazać istnienie naruszenia zasady konkurencyjności poprzez istniejące powiązanie." 8. Informacje dodatkowe 1) Podana w ofercie cena musi uwzględniać wszystkie wymagania Zamawiającego określone w niniejszym zapytaniu, projekcie Umowy oraz obejmować wszelkie koszty, jakie poniesie Wykonawca z tytułu należnej oraz zgodnej z obowiązującymi przepisami realizacji przedmiotu zamówienia. 2) W przypadku wyboru najkorzystniejszej oferty Zamawiający poinformuje na swojej stronie internetowej, a także skontaktuje się z wybranym Wykonawcą, który złożył najkorzystniejszą ofertę. Ponadto informacja o wyniku postępowania zostanie upubliczniona w taki sam sposób, w jaki zostało upublicznione zapytanie ofertowe. 3) Zamawiający zastrzega sobie możliwość unieważnienia postępowania bez podania przyczyny. |
Kontakt: | 2. Osoba do kontaktów w sprawach zamówienia: Ewa Foryś e-mail: eforys@sum.edu.pl tel. 32 208 35 06, fax. 32 208 35 89 |
Źródło: | Internet i własne |
Spośród kilku tysięcy ogłoszeń, które codziennie dodajemy do naszego serwisu, umożliwiamy Państwu w sposób nieograniczony zapoznanie się z kilkoma z nich.