Kategoria ogłoszenia: | przetarg - Polska |
---|---|
Data dodania oferty: | 2020-07-21 |
Przedmiot ogłoszenia: | Usługa cateringowa |
Organizator: | Targi Kielce S.A |
Adres: | ul. Zakładowa 1, 25-672 Kielce |
Województwo / powiat: |
świętokrzyskie, pow. Kielce |
Państwo: | Polska |
Telefon / fax: | tel. (41) 3651222 |
E-mail: | kmiecik.paulina@targikielce.pl |
Opis: | ZAPROSZNIE DO ROKOWAŃ (ZDR) NA WYKONANIE ZADANIA: usługa cateringowa "VIP Lunch dla gości targów MSPO 2020 III. Opis przedmiotu zamówienia Przedmiotem zamówienia jest: Zapewnienie usługi cateringowej ,,VIP lunch dla gości targów MSPO 2020". 1. Usługa cateringowa "VIP Lunch dla gości targów MSPO 2020" świadczona w dniach 8-10 września 2020 r w obiektach Targów Kielce S.A. w turach łącznie dla ok. 1800 osób. 2. Zadaniem Wykonawcy będzie zapewnienie poczęstunku - lunch w dniach 8-10 września 2020 r roku dla wystawców i gości Targów Kielce, w kilku turach, maksymalnie 200 gości każda: a) w dniu 8 -10 września 2020 roku - 4 tury w godz. od 13:30, do godz. 15:00 dla około 600 osób. b) liczba gości, ilość tur oraz określenie dokładnych godzin obsługi gości zostanie ostatecznie potwierdzona do dnia 3 września 2020 r. c) zamawiającemu przysługuje weryfikacja ilości gości określonej w pkt c) powyżej (tj. zmniejszenie lub zwiększenie) w granicach do +/-20% do godziny 12 w dniu poprzedzającym, dla każdej tury, podczas Targów MSPO. 3. Wykonawca zobowiązuje się do świadczenia usługi z zachowaniem szczególnych warunków sanitarnych zgodnie z aktualnie obowiązującymi przepisami. Posiłki i napoje serwowane będą przez obsługę kelnerską dla gości wyłącznie do stołów. 4. Wszystkie produkty wykorzystywane na potrzeby realizacji usługi gastronomicznej powinny być świeże i wysokiej jakości oraz spełniać wymagania bezpieczeństwa zdrowotnego. Wykonawca jest zobowiązany do pobrania i przechowania próbek oferowanych dań. 5. Wykonawca jest zobowiązany zapewnić produkty gastronomiczne, a także przygotować i wyposażyć zaplecze kuchenne niezbędne do wykonania wszystkich elementów usługi cateringowej. 6. Wykonawca, zgodnie z posiadaną wiedzą i doświadczeniem, zapewni niezbędną do prawidłowej realizacji usługi cateringowej liczbę pracowników obsługi. Wykonawca gwarantuje, iż określona przez niego liczba pracowników pozwoli na zapewnienie sprawnego i zgodnego z wysokimi standardami przebiegu procesu świadczenia usługi cateringowej. Wykonawca zapewni, że pracownicy świadczący usługę cateringową posiadają niezbędne dokumenty upoważniające do pracy na terenie targów i kontaktu z żywnością. 7. Wykonawca zapewni stroje dla pracowników świadczących usługę cateringową, które powinny być schludne, eleganckie, dopasowane do charakteru wydarzenia targowego. Personel będzie posiadać identyfikatory z oznaczeniem imienia i nazwiska oraz funkcji. 8. W ramach usługi cateringowej Wykonawca zapewni przygotowanie i obsługę zgodnie z menu oraz warunkami określonymi w załączniku nr 1, codziennie w godzinach oznaczonych przez Zamawiającego. 9. Poza elementami wyposażenia zaplecza kuchennego niezbędnego do realizacji usługi (np. ekspresy, czajniki, lodówka, ewentualnie w razie potrzeby zmywarka gastronomiczna itp.) Wykonawca zapewni stoły okrągłe do zasiadania wraz z nakryciami, naczynia wielokrotnego użytku, w tym filiżanki, spodki, łyżeczki do kawy i herbaty, wysokie szklanki do napojów zimnych, dzbanki na wodę i soki, talerzyki płaskie, cukiernice, serwetki, ręczniki papierowe oraz worki na śmieci. 10. Do zadań personelu Wykonawcy będzie należało również dbanie o porządek na sali i zapleczu kuchennym, w tym zbieranie i mycie brudnych naczyń oraz regularne usuwanie odpadów. |
Miejsce i termin składania ofert: | Termin składania ofert do 29 lipca 2020 roku r. (środa) do godziny 12, w zamkniętych kopertach w siedzibie spółki Targi Kielce S.A., ul. Zakładowa 1 w Recepcji. |
Termin składania: | 2020-07-29 |
Miejsce i termin realizacji: | 2. Termin wykonania: w dniach 8-10 września 2020 r. |
Wymagania: | II. Tryb udzielenia zamówienia 1. Postępowanie w celu zawarcia umowy na realizację zamówienia prowadzi się w trybie mieszanym zawierającym elementy negocjacji i przetargu zgodnie z przepisami Kodeksu Cywilnego. 2. Stosunek prawny pomiędzy Zamawiającym i Wykonawcą na etapie poprzedzającym zawarcie umowy kształtują postanowienia niniejszego ZDR. V. Kryterium wyboru oferty, 1. Zamawiający zastosuje jako kryterium oceny ofert: a) Cena 60 % b) Posiadane zaplecze produkcyjne i wyposażenie 20% c) Referencje i doświadczenie 20% 2. Zamawiający zastrzega sobie prawo wyboru oferty cząstkowej. VI. Wykaz dokumentów jakie mają dostarczyć Wykonawcy w celu potwierdzenia spełnienia warunków udziału w postępowaniu. 1. Wykonawca zobowiązany jest złożyć: 1.1. Wypełniony formularz ofertowy - Specyfikację menu wg wzoru określonego w załączniku do ZDR, Wymagana forma dokumentu - oryginał 1.2. Aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji o działalności gospodarczej. Wymagana forma dokumentu - oryginał lub kopia poświadczona za zgodność z oryginałem przez Wykonawcę. 1.3. Referencje (minimum 3) dotyczące realizacji usług gastronomicznych poza obiektem oferenta, dla grupy ok. 800-1000 osób dziennie wraz z obsługą (wartość zlecenia netto minimum 80.000,-zł) 1.4. Informacja o ilości, jednolitym ubiorze i kwalifikacjach personelu (minimalna liczba obsługi kelnerskiej 1 kelner/25 osób)- wymagany jednolity ubiór, podstawowa komunikacja w jęz. Angielskim(co najmniej 30% personelu) VII. Opis sposobu przygotowania ofert 1. Wymogi formalne: 1.1. Oferta winna być sporządzona zgodnie z wymogami ZDR na załączonym druku ,,formularz ofertowy" z podaniem ceny jednostkowej tj. w PLN/osobę za każdy dzień, obejmującej całość usługi. 1.2. Do oferty winny być dołączone dokumenty wskazane w pkt. VI 2. Opakowanie oferty: 2.1. Oferta powinna być spakowana do jednej koperty i zawierać: dokumenty formalno-prawne oraz ofertę cenową - wypełniony formularz ofertowy (załącznik). 2.2. Kopertę opatrzyć napisem: ,,MSPO VIP Lunch - 2020" VIII. Zakończenie postępowania bez wyboru oferty. 1. Zamawiający ma prawo do unieważnienia postępowania bez podania przyczyny. 2. Z ważnych powodów zamawiający może odstąpić od zawarcia umowy w terminie 7 dni od złożenia oświadczenia o wyborze najkorzystniejszej oferty. 3. W przypadkach określonych w pkt.1 i 2 Wykonawca, którego oferta nie została wybrana oraz Wykonawca, którego dotyczy odstąpienie od zawarcia umowy nie może zgłaszać jakichkolwiek roszczeń do Zamawiającego, w szczególności o zwrot wydatków poniesionych w związku z postępowaniem lub o naprawienie szkody poniesionej przez to, że Wykonawca liczył na zawarcie umowy. |
Uwagi: | IX. Klauzula RODO. Wykonawca, oświadcza, że składając ofertę wyraża zgodę na przetwarzanie danych osobowych, których Administratorem są Targi Kielce S. A. ul. Zakładowa 1, 25-672 Kielce i zapoznał się z informacjami dotyczącymi ochrony danych osobowych znajdującymi się na stronie: http://www.targikielce.pl/pl/rodo-klauzula-informacyjna,18198.htm |
Kontakt: | X. Osoba do kontaktu z Wykonawcami: Paulina Kmiecik-Skrzypiec, e-mail: kmiecik.paulina@targikielce.pl Wszelkie pytania dotyczące przedmiotu zamówienia należy składać wyłącznie w formie pisemnej (mailowej), nie później niż na 7 dni przed upływem terminu składania ofert. Zamawiający zobowiązuje się do udzielenia odpowiedzi nie później niż w ciągu 2 dni roboczych od daty zapytania. Złożenie pytań nie powoduje przedłużenia terminu składania ofert. |
Źródło: | Internet i własne |
Spośród kilku tysięcy ogłoszeń, które codziennie dodajemy do naszego serwisu, umożliwiamy Państwu w sposób nieograniczony zapoznanie się z kilkoma z nich.