Kategoria ogłoszenia: | przetarg zapytanie ofertowe - Polska |
---|---|
Data dodania oferty: | 2019-06-13 |
Przedmiot ogłoszenia: | Świadczenie usługi cateringowej |
Organizator: | WIELKOPOLSKI OŚRODEK DORADZTWA ROLNICZEGO W POZNANIU |
Adres: | ul. Sieradzka 29, 60-163 Poznań |
Województwo / powiat: |
wielkopolskie, pow. Poznań |
Państwo: | Polska |
Telefon / fax: | tel. 61 868 52 72, fax 61 868 56 60 |
E-mail: | administracja@wodr.poznan.pl |
Opis: | II. OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej realizowanej podczas trwania konferencji pt.: ,,Aktywni lokalnie - partnerstwo i współpraca" realizowanej w ramach operacji pn.: ,,Aktywni lokalnie" w dniu 27.06.2019 r. w Powiatowym Zespole Doradztwa Rolniczego nr 7 z siedzibą w Marszewie, Marszew 25, 63-300 Pleszew. Operacja realizowana jest w ramach Planu Działania Krajowej Sieci Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020. Plan Operacyjny na lata 2018-2019. 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia : Świadczenie usługi cateringowej polegać ma na przygotowaniu, dostarczeniu i podaniu posiłków dla 58 osób obejmujących: 2.1. Serwis kawowy o Kawa - 1 porcja/os. o Herbata - 1 porcja/os. o Mleko lub śmietanka, cukier, cytryna o Sok (jabłkowy/porzeczkowy ) - 250 ml/os. o Woda mineralna niegazowana - 250 ml/os. o . Ciasto - 2 rodzaje, 2 porcje/os. 2.2.Obiad dwudaniowy o Zupa np. warzywna, pomidorowa, szablówka - 200 ml/os. o Ziemniaki-150 g/os. o Porcja mięsa np. kotlet de volaille, schab pieczony, kotlet schabowy, zraz wołowy -150 g/os. o Surówka -150 g/os. o Kompot - 200 ml/os. Termin wykonania usługi cateringowej: 27.06.2019 r. w godzinach: 10:00-15:00 w tym: serwis kawowy godzina: 11:45 obiad godzina: 14:30 Miejsce wykonania usługi cateringowej: Powiatowy Zespól Doradztwa Rolniczego nr 7 z siedzibą w Marszewie, Marszew 25, 63-300 Pleszew 3. Wymagania ogólne Wykonawca zobowiązuje się do przygotowania potraw z surowców wysokiej jakości, świeżych, naturalnych, mało przetworzonych, z ograniczoną ilością substancji konserwujących, zagęszczonych, barwiących lub sztucznie aromatyzowanych. Posiłki nie mogą być wykonane z produktów typu instant np. zup w proszku, sosy w posiłku gotowym i produktów gotowych. Wszystkie zapewnione posiłki muszą być świeże, spełniać normy jakości produktów spożywczych, sporządzone w dniu świadczenia usługi oraz charakteryzować się wysoką jakością i estetyką podania. 4. Inne wymagania: Usługa cateringowa obejmuje: zastawę porcelanową wraz ze szklankami do napojów i sztućcami, obrusy na stoły, na których serwowany jest obiad, pełną obsługę kelnerską, sprzątanie końcowe i utylizację resztek. Wykonawca zapewni pełne podanie posiłku w trakcie trwania spotkania oraz uprzątnięcie na bieżąco brudnych naczyń. Godziny posiłków mogą ulec zmianie w stosunku do ramowego programu. |
Miejsce i termin składania ofert: |
III. OPIS SPOSOBU PRZYGOTOWANIA OFERTY CENOWEJ 1. Oferta cenowa powinna zostać złożona w formie pisemnej drogą elektroniczną na adres mail: administracja@wodr.poznan.pl 2. Cena musi obejmować wszystkie koszty zamówienia. 3. Oferta powinna zawierać akceptację projektu umowy. IV. TERMIN ZŁOŻENIA OFERTY CENOWEJ 1. Ofertę cenową należy złożyć w nieprzekraczalnym terminie do dnia 17.06.2019 r. do godz. 10:00 na załączonym Formularzu oferty cenowej. |
Termin składania: | 2019-06-17 |
Wymagania: | V. KRYTERIA WYBORU OFERTY 1. Zamawiający dokona oceny ofert na podstawie osiągniętej liczby punktów przyznanych w oparciu o 2 kryteria oceny, zakładając, że 100% = 100 pkt.: - cena: 90% - termin płatności: 10% 2. Cena będzie stanowić jedno z kryterium oceny ofert na wykonanie usługi i będzie liczona wg następującego wzoru: Liczba punktów oferty ocenianej = Cena brutto oferty z najniższą ceną/cena brutto badanej oferty x 90 Za kryterium ,,cena" Wykonawca może uzyskać maksymalnie 90 punktów. Termin płatności: 21 dni = 10 punktów 14 dni = 5 punktów 7 dni = 0 punktów Za najkorzystniejszą zostanie uznana oferta, która uzyska największą liczbę punktów za oba kryteria oceny ofert: o liczba punktów w poszczególnych kryteriach zostanie zaokrąglona do dwóch miejsc po przecinku, o jeżeli nie będzie można wybrać oferty najkorzystniejszej z uwagi na to, że dwie lub więcej ofert będzie przedstawiało taki sam bilans ceny i liczby zrealizowanych usług, Zamawiający wybierze ofertę z najniższą ceną. 3. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zakończenia postępowania bez wyboru żadnej z ofert w przypadku gdyby udzielenie zamówienia stało się niecelowe lub cena oferty najkorzystniejszej przewyższa kwotę, którą Zamawiający zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia. |
Uwagi: | 4. Administratorem danych osobowych jest Wielkopolski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Poznaniu, 60-163 Poznań, ul. Sieradzka 29, adres mailowy: wodr@wodr.poznan.pl tel.: 618-685-272. Inspektorem ochrony danych jest Aleksander Łukasiewicz, adres mailowy: iod@wodr.poznan.pl. tel.: 618-685-272. Dane przetwarzane są na podstawie Ustawy z dnia 10 maja 2018 r. o ochronie danych osobowych (Dz.U. z 2018 r. póz. 1000) oraz na podstawie Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych art. 6, pkt. 1 b, c). Dane przechowywane i przetwarzane będą przez 5 lat, a następnie niszczone chyba, że inne przepisy nakazują archiwizowanie danych przez okres dłuższy. WODR informuje o prawie do: żądania od administratora dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, o prawie wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, o prawie przenoszenia danych, a także o prawie do wniesienia skargi do UODO. |
Kontakt: | VI. OSOBY UPRAWNIONE DO KONTAKTÓW Z WYKONAWCAMI 1. Osobami uprawnionymi do kontaktów z Wykonawcami ze strony Zamawiającego są: Daria Nowak, e-mail: administracja@wodr.poznan.pl |
Numer dokumentu: | AG.230.C.15.19 |
Źródło: | Internet i własne |
Spośród kilku tysięcy ogłoszeń, które codziennie dodajemy do naszego serwisu, umożliwiamy Państwu w sposób nieograniczony zapoznanie się z kilkoma z nich.